TV-INSPEKTION

Har du opdaget, at dit kloaksystem ikke fungerer optimalt? Så er det måske nødvendigt med en tv-inspektion, der kan finde dit kloak problem. Vi sørger for at lave en grundig undersøgelse af dit kloaksystem, for at finde frem til bruddet eller lignende der stopper din kloak i, at fungerer ordentligt. Ring til os og fortæl om dit problem, så står vi klar til at hjælpe.   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Er du i tvivl om, du har brug for en tv-inspektion? Vi udfører årligt flere hundrede tv-inspektioner i Nordsjælland, samt i Københavnsområdet.

Når kloakken ikke fungerer, kan det skyldes mange ting. I de fleste tilfælde er det blot et spørgsmål om almindelig vedligeholdelse, som kan løses ved rensning eller spuling. I andre tilfælde, kan det være nødvendigt at få foretaget en tv-inspektion af systemet, for at klarlægge problemet.

Hos Duemose A/S, hjælper vi dagligt vores kunder med tv-inspektion af deres kloaksystemer, i forbindelse med brud og lignende.

Kontakt døgnvagten på 70 20 14 16

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice