SAMLETANKE - EFFEKTIV SPILDEVANDSLØSNING

Opholder du dig i et område, hvor du ikke har adgang til kommunal kloakering, fungerer samletanke godt til at indsamle spildevand. Ring og hør mere om mulighederne ved en samletank.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

I områder, hvor der ikke tilbydes kommunal kloakering, kan det være nødvendigt at etablere en samletanksløsning. Det kan fx være hvis de geografiske forhold ikke tillader andre spildevandsløsninger.

Samletanksløsning er dog ofte en forholdsvis bekostelig måde at aflede spildevandet på. Man skal med jævne mellemrum have tømt sin tank (slamsugning), og transporteret indholdet til det kommunale rensningsanlæg.

Samletanksløsninger udføres oftest i forbindelse med fritidshuse, hvor spildevandsmængden er begrænset.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din spildevandsløsning

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice