NYANLÆG

Er du i gang med at bygge nyt hus og har du brug for et Nyanlæg kloaksystem, eller måske en renovering af den nuværende kloak. Så kan vi sagtens hjælpe dig. Med Vores team af professionelle kompetente fagfolk, som har adskillige års erfaring, sørger vi gerne for at få lavet dit nyanlæg. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

I forbindelse med opførelse af nye huse, samt renovering af eksisterende, har du ofte behov for nyanlæg af kloakken.

Du får hjælp til både anlæggelse af ny kloak og tilslutning, men også til de øvrige tekniske installationer (el- & vvs- arbejder).

Skal du have projekteret dit kommende anlæg, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på en samlet pakke.

Du får professionelt mandskab med eget materiel til udførelsen af de pågældende opgaver.

Kontakt os i dag for et tilbud

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice