NEDSIVNINGSANLÆG

Har du fået godkendelse af det offentlige og står du nu og skal ha installeret et nedsivningsanlæg, så er vores dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os, så drøfter vi sammen mulighederne for et fremtidigt nedsivningsanlæg til dig. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Nedsivningsanlæg er den mest almindelige metode til rensning af spildevand i det åbne land, hvor der ikke er etableret kommunal kloakering. 

Nedsivninganlæg er også oftest det mest fordelagtige af installere rent økonomisk. Dog kan det i nogle tilfælde være svært at opnå godkendelse til denne løsning, idet der er flere afstandskrav som skal være opfyldt, for at kunne opnå denne godkendelse.

Nedsivningsanlæg etableres enten som traditionelle gravitation-anlæg, eller som tryk-nedsivningsanlæg. Inden etablering af en kommende spildevandsløsning, skal du altid have tilladelse hos de lokale myndigheder.

Har du behov for at forbedre din spildevandsløsning, så kontakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice