MINIRENSNINGSANLÆG

Er du stødt på et område hvor det traditionelle nedsivningsanlæg ikke er muligt at ha liggende, så er et minirensningsanlæg et godt alternativ. Vi sørger for du får det rigtige anlæg der passer til dine krav. Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

I takt med de øgede krav til forbedret spildevandsrensning i det åbne land, er minirensningsanlæg en mulighed. Minirensninganlæg etableres oftest, hvor de geografiske forhold ikke tillader etablering af traditionelle nedsivningsanlæg, grundet for høj grundvandsstand mv.

Et minirensninganlæg renser spildevandet centralt på ejendommen, hvorefter dette kan udledes til recipienten, som kan være dræn, å-løb, eller lignende.

Er du blevet pålagt at forbedre spildevandsudledningen fra din ejendom, kan en løsning med minirensningsanlæg være løsningen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice