KLOAKARBEJDE I HELSINGE, FREDERIKSSUND & HILLERØD

Duemose kloakmester Sørger for din kloak fungerer optimalt. Uanset om du skal ha ordnet en forsikringsskade, ha lavet en spildevandsløsning eller der bare er knas med din kloak, reparerer og monterer vi det du ønsker og har behov for. Vi kører ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, så hvis du har behov for en kloakmester med adskillige års erfaring, kontakt os og så finder vi en løsning på dit kloak problem.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Har du problemer med din kloak? Vi har hos Duemose adskillige års erfaring med kloakarbejde og alle aspekter inden for kloakbranchen. Vi har hjulpet mange med deres kloakeringsopgaver– især i området omkring Frederikssund, Hillerød og Helsinge.

VI KLARER ALT KLOAKARBEJDE

Vi har et fast team af dygtige medarbejdere, der kan rykke ud til dig, hvis du har problemer med kloak eller mistanke om rotter, brud eller lignende.

Inden for kloakservice kan vi bl.a. være behjælpelige med:

HVAD NU, HVIS UHELDET ER UDE?

Vi udfører også forsikringsskader. Hvis det viser sig, at der er sket brud på din kloak eller, at der er trængt rotter ind, kan vi hjælpe dig. Dermed klarer vi alt besværet der følger med, samtidig med at vi løser dit problem.

HJÆLP TIL KLOAKKEN I NORDSJÆLLAND

Har du mistanke om brud eller lignende på din kloak? Så servicerer vi hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland her i blandt Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores arbejdsmetoder når vi udfører kloakservice. Kontakt os på telefon 70 20 14 16. Vi klarer alt kloakarbejde. 

Vi kan også være behjælpelige med VVSfjernvarmetømrer– og el arbejde

VI KAN STÅ FOR SPILDEVANDSLØSNINGER

Duemose Kloak Service tilbyder spildevandsløsninger i forbindelse med de skærpede krav, til korrekt spildevandsløsning i det åbne land. Uanset om du er på udkig efter et traditionelt nedsivningsanlæg, tryknedsivning, minirenseanlæg eller samletanksanlæg, kan vi hos Duemose Kloak Service være behjælpelige med den optimale løsning og et uforpligtende tilbud. 

INGEN TÆNKER PÅ DERES KLOAK, FØR DEN IKKE FUNGERER

Derfor står vi hos Duemose klar til at hjælpe med at få løst problemet, umiddelbart efter det er opstået. Oftest kan problemet løses ved hjælp af adskillelse, samt rensning af vandlåse. I andre tilfælde nødt til at spule kloak systemet.

Hvis problemet synes at være hyppigt forekommende, kan årsagen skyldes brud eller lignende på systemet, og det skal altid undersøges nærmere. Vi kan i den forbindelse være behjælpelige med at undersøge mulige årsager ved hjælp af tv-inspektion af kloakken.

VI HJÆLPER GERNE MED TOTALLØSNINGER

Derudover er vi også i stand til at varetage totalløsninger, hvis du eksempelvis skal have udskiftet noget af din kloak eller lavet kloakspulinger. Gennem mange år har vi samarbejdet med faste underentreprenører, når vi skal stå for totalløsninger. Det har kun givet os positiv respons fra vores mange kunder. De oplever, at det er nemt og betryggende, eftersom vi står for al koordinering med diverse af vores samarbejdspartnere.

LAD OS HJÆLPE MED DIN KLOAK

Vores faste team af kompetente medarbejdere hjælper dagligt vores mange kunder, og står naturligvis også klar, hvis du får brug for en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring med alt arbejde relateret til kloak og kan med garanti hjælpe dig. Vi har hjulpet mange mennesker med deres kloak i området omkring Frederikssund, Hillerød og Helsinge. Men vi begrænser os ikke hertil, bor du ikke i disse byer, hører vi stadig gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 16 og få et uforpligtende tilbud eller en rådgivende samtale.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice