Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Kloak


Har du problemer med kloakken?

Vi har hos Duemose adskillige års erfaring med alle aspekter inden for kloak branchen. Vi har et fast team af dygtige medarbejdere, der kan rykke ud til dig, hvis du har problemer eller mistanke om rotter, brud eller lignende

Inden for kloakservice kan vi bl.a. være behjælpelige med:

 

Hvad nu, hvis uheldet er ude i din kloak?

Hvis det viser sig, at der er sket brud på din kloak eller, at der er trængt rotter ind, kan vi hjælpe dig, da vi udfører forsikringsskader. Derudover er vi også i stand til at varetage totalløsninger, hvis du eksempelvis skal have udskiftet noget af din kloak eller lavet kloakspulinger. Gennem mange år har vi samarbejdet med faste underentreprenører, når vi skal stå for totalløsninger, hvilket kun har givet os positiv respons fra vores mange kunder. De oplever, at det er nemt og betryggende, eftersom vi står for al koordinering med diverse af vores samarbejdspartnere.

 

Skal du bruge hjælp med din kloak?

Har du mistanke om brud eller lignende på din kloak servicerer vi hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland her i blandt Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores arbejdsmetoder når vi udfører kloakservice på telefon 70 20 14 16. Vi kan også være behjælpelige med VVS, fjernvarme, tømrer- og el arbejde

 

Vi kan stå for spildevandsløsninger

Duemose Kloakservice tilbyder spildevandsløsninger i forbindelse med de skærpede

krav til korrekt spildevandsløsning i det åbne land. Uanset om du er på udkig efter et traditionelt nedsivningsanlæg, tryknedsivning, minirenseanlæg eller samletanksanlæg, kan vi hos Duemose Kloakservice være behjælpelige med den optimale løsning og et uforpligtende tilbud.

 

Ingen tænker over kloakken, før den ikke fungerer

Derfor står vi hos Duemose klar til at hjælpe med at få løst problemet, umiddelbart efter det er opstået. Oftest kan problemet løses ved hjælp af adskillelse, samt rensning af vandlåse, mens vi i andre tilfælde er nødt til at spule kloaksystemet.

Hvis problemet synes at være hyppigt forekommende, kan årsagen skyldes brud eller lignende på systemet, og det skal altid undersøges nærmere. Vi kan i den forbindelse være behjælpelige med at undersøge mulige årsager ved hjælp af tv-inspektion af kloakken.


Lad os hjælpe din kloak

Vores faste team af kompetente medarbejdere hjælper dagligt vores mange kunder, og står naturligvis også klar, hvis du får brug for en hjælpende hånd. Vi kan kontaktes på telefon 70 20 14 16.