LYNBESKYTTELSE I HJEMMET

Lynbeskyttelse er værd at få installeret i hjemmet, taget i betragtning af konsekvenserne et lynnedslag kan påføre dig og dine ting. Med vores hjælp kan du hurtigt få monteret den rette lynbeskyttelse og føle dig tryg, når du sidder i hjemmet under et tordenvejr.  

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Det er vigtigt med lynbeskyttelse i hjemmet når lyn og torden er over os.

Der er altid ærgerligt at skulle undvære sin computer, tv eller andet elektronik fordi lynet er slået ned.

Hos Duemose sætter vi pris på sikre el-installationer og derfor anbefaler vi alle vores kunder at få installeret en lynbeskyttelse i deres hovedtavle
Denne enhed sørger for at aflede lynet inden elektronikken tager skade.

Få installeret en lynafleder klasse 2-3, mellem- og finbeskyttelse for bare kr. 2.195.- incl moms

Kontakt os i dag – benyt kontaktformularen eller ring på 70 20 14 16

Forudsætning af installationen er i lovlig stand og der er en virksom jordforbindelse tilstede.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice