ELEKTRIKER I HELSINGE, FREDERIKSSUND & HILLERØD

Vi er din lokale elektriker med fokus på dine behov. Har du et ønske om et højt kvalitetsresultat og et team af erfarne, velegnet fagfolk, så er du kommet til det rigtige sted. Vores team består af moderne elektrikere, der er velinformeret omkring de nye forbedrede ting der sker i branchen. med det sagt er effektiviteten i vores arbejde rigtig godt og lysten til at forbedre sig, er stort .

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Har du brug for en elektriker?
Hos Duemose har vi også et hold af dygtige elektrikere, der er klar til at hjælpe med dine el-installationer. 

DIN LOKALE OG ERFARNE ELEKTRIKER

Din lokale elektriker i Nordsjælland. Vi har stort fokus på at vores elektrikere leverer el-arbejde af højeste kvalitet. En elektriker er ham der sørger for dit hus har strøm, og er derfor en vigtig faktor. Vi har hjulpet mange boligejere med el installationer i området omkring Helsinge, Hillerød og Frederikssund, men kommer gerne ud til resten af Sjælland.

MANGE ÅRS ERFARING

Hos Duemose A/S har vi mange års erfaring inden for el-arbejde, VVS og kloak. Har du problemer med el-installationer, utætte vandrør eller en tilstoppet kloak, kan vores elektriker og VVS mand med garanti hjælpe dig!

Vi arbejder også med at installere solceller.

MERE END BLOT EN ELEKTRIKER

Vi kan levere totalløsninger, hvis dit projekt har et større omfang. Vi har mange års samarbejde med vores underentreprenører, så vi kan garantere, at arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere hvad end det er en elektriker eller maler.

Vi udfører elektriker -, VVS- og kloakopgaver for både private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner, hvor de primære arbejdsopgaver er:

 • Udførelse af bygningsinstallationer
 • Luft- / luft varmepumper
 • Varmepumpeservice
 • IHC Installationer
 • El-eftersyn

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  STÅR DU OG MANGLER EN ELEKTRIKER I NORDSJÆLLAND? SÅ LAD OS HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice