Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Elektriker i Helsinge, Frederikssund & Hillerød


Hos Duemose har vi også et hold af dygtige elektrikere, der er klar til at hjælpe med dine el-installationer.

 

Din lokale og erfarne elektriker 

Vi har stort fokus på at vores elektrikere leverer el-arbejde af højeste kvalitet. En elektriker er ham der sørger for dit hus har strøm, og er derfor en vigtig faktor. Vi har hjulpet mange boligejere med el installationer i området omkring Helsinge, Hillerød og Frederikssund, men kommer gerne ud til resten af Sjælland.

 

Mange års erfaring

Hos Duemose A/S har vi mange års erfaring inden for el-arbejde, VVS og kloak. Har du problemer med el-installationer, utætte vandrør eller en tilstoppet kloak, kan vores elektriker og VVS mand med garanti hjælpe dig!

 

Mere end blot en elektriker

Vi kan levere totalløsninger, hvis dit projekt har et større omfang. Vi har mange års samarbejde med vores underentreprenører, så vi kan garantere, at arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere hvad end det er en elektriker eller maler. 


Vi udfører elektriker -, VVS- og kloakopgaver for både private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner, hvor de primære arbejdsopgaver er:

  • Udførelse af bygningsinstallationer
  • Luft- / luft varmepumper
  • Varmepumpeservice
  • IHC Installationer
  • El-eftersyn

Et stærkt tværfagligt team

Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service. 

 

Skal vores elektriker hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.