Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Elektriker


Vi er din foretrukne El, VVS og Kloakmester
Hos Duemose A/S har vi mange års erfaring inden for el, VVS og kloak. Har du problemer med elinstallationer, utætte vandrør eller tilstoppet kloak, kan vi med garanti hjælpe dig!

 

Vi kan levere totalløsninger, hvis dit projekt har et større omfang. Vi har mange års samarbejde med vores underentreprenører, så vi kan garantere, at arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere.

Vi udfører el-, VVS- og kloakopgaver for både private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner, hvor de primære arbejdsopgaver er:

  • Udførelse af bygningsinstallationer
  • Luft- / luft varmepumper
  • Varmepumpeservice
  • IHC Installationer
  • El-eftersyn

Et stærkt team af elektrikere

Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores medarbejdere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

Med mange års erfaring og stort kendskab inden for el-, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service. 

 

Skal vores elektriker hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper i hele Nordsjælland.